You are here: Home > MONDEN Sute de femei l-au vrut pe Gogu Davidescu într-o singură zi
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Sute de femei l-au vrut pe Gogu Davidescu într-o singură zi

E-mail Print PDF

Ce concurență la Havard sau la Oxford?!... Ce concurență pentru un post în marile corporații internaționale care oferă salarii atractive și bonusuri care îți îmbunătățesc traiul?!... Un singur anunț de angajare postat pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de specialitate de către fostul prefect Gogu Davidescu le-a bulversat pe reprezentantele sexului frumos și le-a făcut să dea năvală mai ceva ca la pomul lăudat. Cunoscut ca unul dintre cuceritorii de frunte ai județului, fost prefect, fost șef al pădurarilor, dar și personaj care a trecut printr-un șir nesfârșit de partide, Gogu Davidescu s-a gândit că ar fi indicat, pentru liniștea sa sufletească și financiară, ca pe lângă pensia ce îi este adusă de poștaș la poarta vilei din pădurea Trivale să mai câștige un bănuț în plus și din meseria de mediator. Câteva luni s-a pus el cu burta pe carte, a tocit și a învățat despre arta medierii, iar după ce s-a ales cu patalama la mână a dat fuga și și-a deschis ditamai cabinetul de mediere, cu „firmă” pe peretele exterior de la intrare, într-una dintre zonele cunoscute ale Piteștiului, în apropierea Parchetului și a Judecătoriei, acolo unde ajung toți cei care vor să își caute dreptatea în justiție. Cum zona este extrem de populată, iar clienții s-ar putea să curgă în valuri către Cabinetul de Mediere „Davidescu Gheorghe“, fostul prefect vrea să dea o mână de ajutor Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă, dorind să angajeze nici mai mult nici mai puțin decât trei secretare. Aşa că a postat un anunţ oficial pe Ejobs. Cerințele pentru candidata ideală: persoană agreabilă, adaptabilă, inteligentă, cunoştinţe minime din Microsoft Office. Norocoasele care vor reuși să treacă testul angajării vor avea parte de anumite avantaje, sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă în anunț: condiții deosebite de muncă, traininguri de formare profesională, salariu atractiv și alte beneficii. Ce-i drept, la atâtea beneficii, cerințele patronului Gogu Davidescu sunt pe măsură: program full time, dar și existenţa unui permis de conducere categoria B în poșetele viitoarelor secretare. Forță de muncă există, căci doar într-o singură zi de la postarea anunțului 390 de doamne și domnișoare s-au înscris într-o bătălie ce se preconizează a fi una pe viață și pe moarte, o concurenţă ce pare a o surclasa pe cea de la marile universități ale lumii. Putem considera că această concurenţă se poate înscrie chiar şi pentru un record mondial: peste 130 de  pretendente pe un loc după o singură zi. Rămâne de văzut pe cine va alege Gogu Davidescu dintre sutele de admiratoare care au aplicat on-line pentru privilegiul de a-l întâmpina cu un călduros „Bună dimineața, șefu’!“ şi cu cafeaua aburindă de rigoare.

Comments

avatar Libera CONCURENTzA
0
 
 
Bai,ce "ziar"...de CACAt !
Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
Cancel
avatar Servicefnc
0
 
 
???????????? ???? ? ???????!
???? ???????? ?????????? ????? 10 ??? ???????? ? ????????????? ?????????? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????:

1)???????? ? ?????????????? ??????????

2)?????? ? ?????? ??????????

3)?????? ? ????????? ??????????? ? ?????????

4)SEO ??????????? ??????

5)?????????? ??????
?????? ???? ?????? ???!? ?????????,??? ??????????? ????????.
???????? ?????????? ??????
?????????????? ?????????? ???????? ????????? canon
?????????? ????? ???????
???????? ????????? hp 46
?????? ??????????? master
Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
Cancel
avatar BernardWopsy
0
 
 
PRODUCT # 1 di ingrandimento del pene in un mese! http://bit.ly/2trQMiI vostro pene crescere ed espandersi. http://bit.ly/2v4tHEI mezzi per l'ingrandimento del pene
Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
Cancel
avatar PITESTEAN
0
 
 
S-AU BATUT PE ALA ...VAI DE CAP DE OM ...SA-U BATUT PT UN JOB...NU VEDETI CA AU PUS ASTIA ARGESUL LA PAMANT ...
Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
Cancel
Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML