You are here: Home > SPAGA LA ZID Preoti „1 miliard de lei - parohia la Câmpulung”
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

„1 miliard de lei - parohia la Câmpulung”

E-mail Print PDF
Demersul jurnalistic al săptămânalului „Ancheta” de a demasca latura obscură a  lumii preoţeşti continuă să stârnească interesul cititorilor noştri, pe adresa de internet www.ziarulancheta.ro sosind şi alte comentarii extrem de tranşante privind corupţia în Biserica argeşeană.
@ Ca răspuns la comentariul unui cititor care a avansat suma de 200-300 de milioane ca preţ al hirotonisirii la Piteşti, un alt internaut dezvăluie sumele practicate în Câmpulung.
„La Piteşti se ia puţin șpagă. La Câmpulung, harul şi parohia se vând cu 1 miliard lei” - Zizi
@ Un alt comentariu incendiar este cel al unui cititor care se autointitulează „Cel drept”. Acesta arată cu degetul către o serie de personalităţi ale bisericii argeşene şi acuză câţiva preoţi, pe care îi şi nominalizează, de presiuni asupra enoriaşilor:
„Lumea ar trebui să ştie că toţi sunt o adunătură de mafioţi. Caliopie este un semidoct şi un analfabet, Preasfinţitul Calinic ştie de toate matrapazlâcurile, popa Matei de la Câmpulung îi şantajează pe enoriaşi... În fiecare protoerie există cel puțin 8-10 popi bişniţari. Aşa sunt şi cei de mai jos: Aaron Hariss, Constantin Năstase din Mioveni, Chiriţă Marian din Găvana, Gheorghe Marian care are deja 2 accidente rutiere şi mai sunt şi alţii. Dar mai umblaţi, frate, şi voi după ei că v-am dat mură-n gură! Rupeţi-le capetele, că numai apocalipsa îi mai scapă!” – Cel drept

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML