You are here: Home > MONDEN Sandra N şi-a făcut o nuntă inspirată din basmele Disney
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Sandra N şi-a făcut o nuntă inspirată din basmele Disney

E-mail Print PDF

De la naşi la invitaţi, toţi au purtat costume de poveste

 

Regi, regine, conţi, contese, duci şi aristocraţi au petrecut sămbătă, 2 septembrie, la nunta de basm a artistei Sandra N, alias Alexandra Năftănăilă, fiica fostului primar de la Albeştii de Muscel. Cunoscuta interpretă, care a devenit celebră după hitul „Rău mă dor ochii, mă dor”, şi-a pus în scenă o nuntă atipică, la care a poftit 500 de invitaţi. Sandra şi Gabriel au fost prinţesa şi prinţul propriului lor basm Disney, iar cei dragi le-au intrat în joc, creând atmosfera de poveste.

Rochia miresei a fost realizată în Los Angeles

Pentru că a fost cerută în căsătorie de iubitul său Gabriel, pe când se afla în parcul de distracţii Disneyland Florida, Sandra N a construit toată petrecerea de nuntă pe tema „Frumoasa şi Bestia”. Rochia sa de mireasă a fost inspirată din cea a lui Belle, în nuanţe de ivoire şi auriu, şi a fost realizată peste ocean, la Los Angeles. Aceasta a trimis la atelierul de creaţie toate indicaţiile şi detaliile despre cum doreşte rochia şi a ieşit ceva spectaculos, o adevărată rochie de prinţesă, cu crinoline şi corset, exact ca veşmintele purtate la curţile regale europene în anii 1800. Rochia a fost cadoul pe care i l-a făcut tatăl său, Ion Năftănăilă, fiind destul de scump, de ordinul miilor de euro.

Şi costumul mirelui a fost unul de prinţ, confecţionat pe baza schiţelor făcute chiar de Sandra. Naşii, domnişoarele de onoare şi părinţii mirilor au purtat costume în acord cu tema de basm, creând o atmosferă magică. Decoraţiunile, tortul şi florile au fost atent alese pentru a se încadra în aceeaşi temă spectaculoasă.

Cei doi îndrăgostiţi au fost conduşi la altar de două perechi de naşi. I-a devenit părinte spiritual cel care a şi sprijinit-o în cariera muzicală, Adrian Sînă, alături de soţia sa, frumoasa Anca Serea şi doi dintre copiii cuplului. A doua pereche de naşi este formată din Alina şi Florin Frătică, buni prieteni de familie, care i-au fost de asemenea alături Sandrei N. Îndrăgostiţi de Veneţia, care este oraşul lor de suflet, naşii Alina şi Florin Frătică s-au inspirat din costumele specifice acestuia. Florin Frătică, fostul primar al comunei Bradu, a respectat pe deplin tema nunţii şi a îmbrăcat un costum original veneţian, din a doua jumătate a secolului al VIII-lea, purtat de nobilimea vremii. Singurul accesoriu care i-a lipsit a fost inelul de doge – conducător al Veneţiei. Şi soţia sa, Alina, a purtat o rochie croită după tiparele ţinutelor veneţiene, pentru a se asorta cu costumul soţului şi a purtat şi un accesoriu specific, o mască veneţiană.

Naşele, Anca Serea şi Alina Frătică, au devenit bune prietene, mai ales că au găsit şi un subiect drag de conversaţie: copiii. Anca are 5, iar Alina 3, aşa că le-au urat proaspeţilor căsătoriţi să le urmeze exemplul şi să le boteze cât mai de curând pruncii.

Printre cei 500 de invitaţi s-au numărat vedete din show-bizul românesc, prieteni ai miresei şi ai naşului Adrian Sînă, dar şi politicieni şi oameni de afaceri din Argeş. Aceştia au fost serviţi cu bucate alese, dar pe toate gusturile, fiind incluse în meniu chiar şi sărmăluţele.

Mireasa nu s-a putut ţine departe de scenă

Deşi era nunta sa, nu a putut să stea departe de microfon, aşa că Sandra N şi Adrian Sînă au urcat pe scenă şi au încântat audienţa. Petrecerea a fost animată de muzica  antrenantă a formaţiei Nistor Band, surprize din partea mirilor şi multă bună dispoziţie.

 

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML