You are here: Home >PAMFLET De ce mi-e lehamite de patrioţii români?!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

De ce mi-e lehamite de patrioţii români?!

E-mail Print PDF

...de la Revoluţie şi până în prezent au tolerat să fie conduşi de toţi trădătorii de ţară, de toţi criminalii, de toţi hoţii şi analfabeţii, de oameni de o calitate din ce în ce mai îndoielnică de la un mandat la altul.

...sunt extrem de exigenţi şi sceptici, dar când e vorba de programul de guvernare al PSD, îl cred până la ultima aberaţie.

...cu banii daţi pe studiile de fezabilitate se construiau cinci autostrăzi, dar ei dau în gropi în continuare.

...Hexi Pharma i-a omorât pe mulţi cu apa lor chioară, dar unul nu a ieşit în stradă în faţa unei astfel de orori. În schimb, se lasă scoşi cu autobuzele, la mitinguri fabricate de partide.

...nu-i deranjează niciodată că primarul pe care l-au ales, din omul de treabă din campanie se transformă în arogantul şi incompetentul din timpul mandatului. Ba îl mai votează o dată, pentru continuitate!

...milioane de euro sunt sifonate în sistemul de sănătate, mor oameni, pentru că sunt decontate servicii fictive, iar ei se comportă ca şi cum ar fi normal.

...toţi proştii cu note până la 5 la titularizare le şcolesc copiii, dar mafia din educaţie, cu bişniţărelile ei mărunte, nu deranjează pe niciunul.

...de la Revoluţie încoace, în România nu s-a construit niciun spital, în schimb avem sute de biserici noi. Iar ei cred că asta e bine. Şi că un mall bisericesc lângă Palatul Parlamentului e tot ce ne lipsea.

...aparatul de stat e plin de rubedenii, amante, pile şi relaţii, de proşti şi de fuduli, iar ei se miră senin, de fiecare dată, de ce stau la cozi, de ce sunt trataţi cu sictir, de ce nu li se rezolvă problemele.

...tolerează fără nicio problemă serviciile execrabile din turism şi n-au nicio problemă că dau pe ele bani cât pentru un sejur de lux în destinaţii exotice.

...sunt din ce în ce mai proşti, mai slab pregătiţi, dar toţi neica-nimeni ţin prelegeri pe Facebook şi dau sentinţe.

...nu-i deranjează că justiţia este sub asediul infractorilor.

...nu-i deranjează că s-a scumpit iar energia, că se scumpeşte iar benzina.

...nu-i deranjează că politica fiscală şi lipsa infrastructurii îi îndepărtează pe toţi potenţialii investitori, dar şi pe cei deja existenţi.

...nu-i deranjează că semeni de-ai lor au ajuns să stea la rând, cu targa.

...nu-i deranjează când li se taie un sfert din salariu.

...nu-i deranjează când sunt amăgiţi cu promisiuni.

...nu-i deranjează aroganţa politicienilor şi nici averile lor nejustificate, indecent de mari.

...nu-i deranjează că sunt prostiţi şi manipulaţi cu televizorul, că înghit tot, pe nemestecate.

...nu-i deranjează că a lor comunitate este profund aculturală, iar aleşii le ridică standardele cu mici, bere şi spectacole cu Vacanţa Mare, Vali Vijelie şi lăutarul de Enceanu, ridicat la rang de cântăreţ de muzică populară.

...n-au nicio treabă cu faptul că aleşii, de ani şi ani de zile, pe milioane şi milioane de euro, se plimbă prin toată lumea „în interes de serviciu”, singura finalizare fiind nişte rapoarte protocolare prin care îşi justifică plimbărica.

...nu-i revoltă că milioane de tineri au plecat din ţară, pentru că nu mai văd o perspectivă în România. Că se zguduie pilonii de pensii, pentru că nu mai e forţă activă de muncă pentru a-i susţine.

...nu-i revoltă că statul se împrumută pentru a suporta salariile şi primele nesimţite acordate la stat.

...dar urlă patriotismul în ei dacă nu sunt serviţi cu mici, în secuime!

 

Epigrama săptămânii

*Unui primar care s-a baricadat de invazia ţăranilor, în Piteşti

 

Am pus barieră la intrare

Nu pentru că aş fi un tip chitros,

Ci pentru că, mereu, mersul pe jos

Face atât de bine la picioare!

 

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML