You are here: Home > PIRAMIDA Apartamentele noi sunt la mare căutare!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Apartamentele noi sunt la mare căutare!

E-mail Print PDF

Despre cum să alegeți și despre ofertele momentului – ediție specială „Ancheta”!

 

Apartamentele noi sunt la mare căutare în ultimii ani, reprezentând o opțiune mult mai eficientă și accesibilă de dobândire a statutului de proprietar.

Către blocurile nou-construite se îndreaptă o listă lungă de tipuri de beneficiari, începând cu tinerele familii îndemnate de nevoia de a-și crea un loc al lor și încurajate de sistemele de finanțare de tipul programului „Prima casă”. Le urmează cei care vor să sporească nivelul de confort prin vânzarea vechilor locuințe și achiziționarea unora noi, cu un număr mai mare de camere sau cu spații mai generoase, la care se adaugă, ca avantaj, dotările și finisajele moderne. Îi regăsim, de asemenea, printre beneficiari, pe tinerii care preferă să înlocuiască plata chiriei cu ratele la bancă, sumele fiind, de multe ori, sensibil egale, cu avantajul că - în cazul achiziționării unui imobil- la finalul poveștii rămân cu acesta în proprietate. Pe aceeași listă se înscriu cei interesați să investească pur și simplu în niște bunuri imobiliare, pe care să le păstreze pentru a le valorifica mai târziu prin închiriere sau revânzare.

 

Dezvoltatorii imobiliari vin pe piața ofertelor cu locuințe din ce în ce mai bine făcute, cu facilități semnificative (de la locuri de parcare la spații comune moderne, de la arhitectura generoasă la dotările interioare), iar cartierele rezidențiale noi reprezintă în sine un atu, nu puține fiind persoanele care sunt încântate de ideea de a locui într-o casă acum creată, liniștită și frumoasă.

 

Care sunt elementele-cheie în a face o alegere pe o piață ale cărei oferte sunt, așa cum spuneam, variate și accesibile?

- Localizarea imobilului raportat la reperele civice și din viața de zi cu zi, dar și la concepția despre stilul de viață visat. Astfel, în vreme cu unii preferă să fie cât mai aproape de km 0 al orașului, alți clienți caută construcții în vecinătatea unei păduri, de exemplu, într-o zonă cât mai liniștită și plină de verdeață. În general, contează conexiunile imobilului cu magazine și piețe, parcuri, școli și grădinițe, zona centrală și/sau locul de muncă, stațiile de transport în comun etc.

 

Calitatea proiectului.

De la conceptul arhitectural general la materialele utilizate pentru ridicarea imobilului.

De la nivelul de izolație termică și fonică la amenajările aferente spațiilor comune (lifturi, casa scării, racorduri la utilități).

De la modul în care a fost gândită structura apartamentelor (suprafețe, compartimentare, dressinguri, număr de băi, terase) până la facilitățile conexe construcției (locuri de parcare, spații verzi, locuri de joacă, magazine, săli de sport, grădinițe, spa-uri).

De la experiența dezvoltatorului până la reputația constructorului Toate sunt criterii pe care clienții le iau în calcul.

 

Conceptul „la cheie”.

Dotările interioare și produsele folosite (centrale termice, tâmplărie, obiecte sanitare, sisteme de iluminat) și nivelul de calitate al materialelor dedicate finisajelor (gresie și faianță, parchet, lavabilă, tapet etc.) cântăresc greu atunci când se pune problema unei alegeri și sunt, de regulă, cele care fac diferența de preț între produsele imobiliare medii ca tarif/mp și cele din gama premium.

 

Prețul și modalitățile de plată.

Extrem de important în ecuația generală a acestei alegeri, prețul apartamentelor reflectă categoriile de beneficiari vizate și posibilitățile de finanțare a unui asemenea pas. Pentru clienții care caută produse premium, imobilele ce se construiesc în prezent pleacă de la minimum 1.000 euro/mp, în vreme ce pentru clienții care caută apartamente noi și moderne, dar realizate în sistem mediu la nivelul dotărilor și finisajelor, tariful oscilează undeva la 600-700 euro/mp. Contează, de asemenea, foarte mult, condițiile de plată agreate de către dezvoltatori: valoarea avansului, modalitățile de finanțare acceptate, capacitatea beneficiarilor de a plăti cash (ca urmare a unei alte tranzacții sau a vreunui venit deosebit) sau de a beneficia de ofertele băncilor în materie de credite imobiliare ori de tip „prima casă”. Sunt proiecte în care se agreează inclusiv sistemul de rate direct la dezvoltator. Raportul așteptări-preț este de regulă definitoriu în conturarea unei decizii.

Dacă ești în căutarea unui apartament nou, în continuare, în paginile de ediție specială „Ancheta” dedicate acestui subiect, găsești toate categoriile de oferte ale unora dintre cei mai mari și recunoscuți dezvoltatori imobiliari din județ, precum și prezentarea proiectelor aflate chiar acum în plină implementare atât pentru cei care își caută casă nouă în municipiul Pitești, cât și pentru cei care vizează achiziționarea unui imobil în Capitală și sunt mai încântați de ideea de a lucra cu antreprenori argeșeni implicați în construcțiile noi ale Bucureștiului.

PANORAMA TOWER II predă cheile proprietarilor și ștafeta unui alt proiect!

URMEAZĂ MICROCARTIERUL PREMIUM BĂLCESCU RESIDENCE!

 

Care este secretul unor proiecte imobiliare ce se vând cu mult înainte de a fi finalizate? Încadrarea lor în sectorul premium (din ce în ce mai atractiv pentru cei care iau în calcul o casă pentru o viață), amplasarea imobilelor în cele mai atractive zone ale Piteștiului și construirea unei bune reputații bazate pe seriozitate și deschidere către așteptările clientului.

 

Cu aceste avantaje, proiectele Panorama Towers au devenit un reper de succes pe piața investițiilor imobiliare din județ. După prima construcție realizată sub această denumire în zona Teilor, al doilea proiect, și anume Panorama Towers II – ridicat în centrul Piteștiului, pe strada Banu Mărăcine, cunoaște azi, la rândul său, un final fericit. Pentru câteva zeci de familii și pentru o echipă de dezvoltatori reprezentată de oamenii de afaceri Cristian Prodănel (PC Investment), Virgil Dumitru şi Sorin DUmitru (Comesad) care pregătesc startul unei investiții fabuloase: un microcartier rezidențial în Bulevardul Bălcescu.

Înainte de a da startul pentru Bălcescu Residence, dezvoltatorii argeșenisunt angrenați în această perioadă în predarea apartamentelor de la PANORAMA TOWER II.

Ridicat în centrul Piteștiului, complexul se întinde pe o suprafață de 2.500 mp și implică două imobile care adăpostesc 68 de apartamente construite și finisate după cele mai înalte standarde.

Blocurile sunt proiectate în sistem de P + 8 etaje, nivelele superioare VII și VIII fiind dotate cu terase generoase. Din punctul de vedere al structurii de rezistenţă, ansamblul rezidențial este proiectat să reziste la un cutremur de 8 grade pe scara Richter.

Apartamentele de 2 camere au o suprafață de 90 mp, apartamentele de 3 camere - 130 mp, apartamentele de 4 camere - 180 mp, iar penthouse-urile construite la etajele VII și VIII ajung la 260 mp și la o terasă în suprafață de 140 mp.

Finisajele de lux din proiectele Panorama Towers au fost și vor fi unul dintre avantajele dezvoltatorilor implicați: de la terasele și casa scării construite cu granit la glafuri interioare din marmură, de la asigurarea accesului interior cu ascensoarele Schindler la configurația apartamentelor gândită să deservească mai bine nevoile și activitățile unei familii, de la elementele premium de termosistem (izolație, geamuri etc.) la dotările în materie de sisteme de încălzire, aer condiționat şi iluminat artificial, de la asigurarea tuturor utilităților la produsele de lux folosite pentru finisaj și obiecte sanitare, totul a fost gândit și executat conform celor mai exigente așteptări. Ansamblul

Panorama Towers II este prevăzut cu 52 de locuri de parcare exterioră, cărora li se adaugă alte 20 în subteran. Predarea apartamentelor din Banu Mărăcine către proaspeții proprietari deschide calea următoarei investiții, una de amploare, în zona de nord a Piteștiului, pe artera principală reprezentată de Bdul Bălcescu, vizavi de Kaufland Nord.

 

Se naște BALCESCU RESIDENCE!

 

Microcartier format din 8 imobile, în care vor fi construite și amenajate 208 unități locative. Facilitățile proiectate includ 230 de locuri de parcare, grădiniță și after school, loc de joacă pentru copii și numeroase spații verzi.

Ansambul rezidențial Bălcescu Residence se adresează familiilor care caută de mult timp o locuință în care să se simtă confortabil și în care să aibă cele mai bune condiţii de viaţă, precum şi o poziţionare preferenţială raportat la principalele repere din viața cotidiană: loc de muncă, centre comerciale, școli și grădinițe etc. Se adresează, practic, cumpărătorilor care investesc în calitatea unui stil de viață, pentru copiii lor.

 

Ca și în cazul proiectelor Panorama Tower, raportul calitate-preţ se anunță a fi unul foarte atractiv având în vedere poziţionarea excelentă, tipul de apartamente, condiţiile oferite şi calitatea de lux a finisajelor. În acest context, din primele 4 imobile care vor fi ridicate (totalul fiind de 8 blocuri), jumătate sunt deja prevândute. Pentru detalii despre cel mai nou cartier premium al Piteștiului, apelați 0722 571 201.

 

 

 

APARTAMENTE DE VÂNZARE

LOCALIZARE EXCELENTĂ.

Ansamblul de locuințe „Complex Catali” este situat în Pitești, cartierul Nord, în spatele Centrului Medical Ambra. Ansamblul rezidențial are în apropiere centrul comercial Kaufland, Piața Găvana, Școala Nr. 19, Școala Nr. 14, stația de autobuz și este construit la câteva minute distanță de centrul orașului.

 

OFERTĂ AMPLĂ.

Proiectul este alcătuit din 3 corpuri de imobile, cu 5 și 6 etaje, însumând un număr de aproximativ 120 de unități locative. Proiectul conține garsoniere, apartamente cu 2, 3 și chiar 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 60 și 120 mp.

FINISAJE ȘI DOTĂRI LA CHEIE.

Viitoarea locuință se vinde la cheie, finisajele interioare putând fi alese dintr-o gama variată de modele și materiale de calitate. Toate apartamentele vor fi utilate cu centrală termică în condensație, cu toate sistemele aferente funcționării instalației de încălzire, instalații de gaze, intalații electrice (inclusiv de curenți slabi) ajutându-i astfel pe viitorii locatari să beneficieze de un confort sporit în momentul în care se vor muta în casă nouă, singura lor grijă fiind aducerea mobilierului și a accesoriilor necesare locuirii.

Fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare în curtea imobilului, care este, de asemenea, prevăzut un + 10% locuri de parcare pentru vizitatori.

 

TARIFE ACCESIBILE. SPRIJIN ÎN OBȚINEREA FINANȚĂRII.

Prețurile foarte bune raportat la calitatea, dotările și beneficiile oferite sunt un alt avantaj al ansamblului de locuințe „Complex Catali”, iar contravaloarea apartamentelor poate fi achitată atât cash, cât și prin intermediul creditelor bancare. Relația solidă a dezvoltatorului cu toate instituțiile bancare vine în sprijinul clienților în etapa de obținere a finanțării, indiferent dacă este vorba de un credit ipotecar clasic sau de obținerea resurselor necesare prin programul „Prima casă”.

 

Tel.: 0724.527.878 | 0727.717.761

DESCOPERĂ LOCUINȚA POTRIVITĂ PENTRU TINE!

Arhitectură modernă, atractivă, spaţii compartimentate avantajos, calitatea construcţiei şi a finisajelor sunt câteva dintre atuurile nolui bloc de locuinţe de la Tancodrom.

Familiile cu copii vor avea avantajul unui spaţiu verde oferit de curtea interioară a imobilului, care va fi prevăzut şi cu loc de joacă. Aşa că, există spaţiu de relaxare, cât şi de divertisment pentru cei mici.

Apartamentele se predau clienţilor complet finisate, cu greseie, faianţă, parchet, dispun de contorizarea separată a utilităţilor, centrală proprie de apartament, uşi interioare, uşă metalică la intrare, vopseluri lavabile de foarte bună calitate, instalaţii sanitare termice şi electrice executate de către profesionişti în domeniu.

Dezvoltatorul proiectului a pus accent pe funcţionalitatea spaţiilor locative, fiind decomandate, cubalcoane, iar cele de la etajul superior au şi terasă.

 

Situat în zona Tancodrom, un nou ansamblu rezidenţial al Piteştiului vă oferă ocazia să vă mutaţi chiar din această toamnă în casă nouă. Finisajele atent selectate, cu materiale de calitate, accesibilitatea, apropierea de zone comerciale sunt câteva dintre avantajele pe care le oferă acest nou imobil de locuinţe situat în cartierul Trivale.

Blocul de apartamente este structurat pe parter şi trei etaje şi va fi dat în folosinţă în luna octombrie. Beneficiile celor care vor alege un apartament în acest ansamblu sunt:

 loc de parcare gratuit;

 curte interioară;

 loc de joacă pentru copii.

 

APARTAMENTELE DISPONIBILE SUNT DE DOUĂ ŞI TREI CAMERE ŞI AU ÎN GAMA DE DOTĂRI:

 ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ;

 CENTRALĂ TERMICĂ PROPRIE VEISSMANN;

 TÂMPLĂRIE REHAU.

 

APARTAMENT 3 CAMERE:

 Suprafaţa construită: 111 mp;

 Număr băi: 2.

 Nivel de confort: decomandat

 Nivel finisaje: la cheie.

PREŢ: 69.500 DE EURO

 

APARTAMENT 3 CAMERE:

 Suprafaţa construită: 75,5 mp;

 Număr băi: 1.

 Nivel de confort: decomandat

 Nivel finisaje: la cheie.

PREŢ: 49.500 DE EURO

 

Pentru mai multe informaţii, detalii şi mod de achiziţionare puteţi apela: 0722.161.311 (Silviu Marinescu)

Victoria Residence

 

Victoria Residence vă oferă oportunitatea de a locui într-o zonă premium a Piteștiului, într-un ansamblu modern compus din 4 imobile.

 

Fiecare imobil este dotat cu locuri de parcare subterană și supraterană aferente fiecărui apartament, lift Schindler pentru 7 persoane, tâmplărie aluminiu cu geam termopan, termoizolante, interfon, magazin alimentar. În Victoria Residence se regăsesc apartamente de 2 camere (suprafață între 65 și 70 mp) și garsoniere (suprafață 38 mp).

Cu dotări ultramoderne, atuurile proiectului sunt conceptul arhitectural, spațiile ample, finisajele de top, dar și prețurile competitive, mai ales din punct de vedere investițional.

Facilitățile, materialele și finisajele de înaltă calitate fac ca imobilele să corespundă celor mai exigente gusturi în materie de arhitectură și design.

Finisaje și dotări apartamente:

• centrală termică individuală

• instalație termică și calorifere

• instalație sanitară

• cadă sau cabină de duș

• gresie/faianta import Italia

• parchet lemn stratificat

• obiecte sanitare baie

• instalatie telefonie/cablu tv/internet

• glafuri granit

• uși interioare lemn masiv

• aer conditionat (opțional)

• ușă metalică intrare.

 

Apartamentele de două camere au un preț de 50.000 de euro și pot fiachiziționate și prin programul „Prima casă”.

Pentru promisiunile de vânzare se achită 10% din valoarea standard, diferenţa urmând a fi achitată la finalizarea imobilului.

Termen de finalizare: aprilie 2018.

ZONA REZIDENȚIALĂ GAVANA 3 – PLATOU

 

13 ani de experiență și peste 300 de apartamente construite pentru tinerele familii recomandă grupul argeșean Italy Construcții & Daniela Construcții ca fiind una dintre cele mai experimentate societăți în domeniul investițiilor imobiliare din Argeș. Portofoliul societăților include peste 50.000 mp de construcţii civile, construcții industriale şi spaţii comerciale.

 

Vă oferim apartamente de 1-2-3 camere complet finisate!

Amplasate în zona rezidențială Găvana 3, aproape de pădure, garsonierele şi apartamentele se vând „la cheie“, complet finisate cu material de cea mai bună calitate, branşate la toate utilităţile și dispunând de sisteme de contorizare separată. „Ne leagă o strânsă colaborare cu o serie de firme care ne oferă materiale şi servicii de înaltă calitate, în ideea de a-i degreva pe viitorii locatari de grijile instalării în noua lor casă.”, explică dezvoltatorul secretul unor proiecte pe cât de ridicate la nivelul standardelor de calitate, pe atât de accesibile ca preț și sistem de finanțare.

 Garsonieră - 32.000 euro

 Apartament 2 camere - 43.000 euro

 Apartament 3 camere - 63.000 euro

RATE FĂRĂ AVANS, PE 10 ANI, DIRECT LA DEZVOLTATOR!

O familie la început de drum are nevoie de o casă trainică, frumoasă și accesibilă! Devenim parte a acestui proiect de familie instituind un sistem de plată în RATE pe 10 ANI, direct la dezvoltator, fără intermediarul BANCĂ. Calvarul creditelor bancare iese din ecuaţia aceasta şi dă posibilitatea fiecărui client să plătească locuinţa fără avans, cash sau în rate, direct la dezvoltator, întrucât fiecare proiect este finanţat din resurse proprii.

 

Garsonieră – 430 euro/lună

2 camere – 630 euro/lună

3 camere – 830 euro/lună

 

Informații sediu birou: str. Ion Minulescu, nr. 9, bl. M5, parter

Telefon: 0727.060.183

 

Ansamblul rezidențial dispune, pentru confortul, relaxarea și întreținerea sănătății proprietarilor săi de:

 piscină semiolimpică

 centru SPA

 sală fi tness

 sală de dans

 centru de recuperare.

APARTAMENTE LUX ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

 

Poziţionat într-o zonă centrală, noul bloc de locuinţe din cartierul Negru Vodă vă dă posibilitatea să alegeţi dintr-o gamă variată de compartimentări: apartamente de 2, 3 şi 4 camere. În plus, vă aflaţi la câteva minute de mers pe jos de staţia de autobuz şi de complexele comerciale. Imobilul este nou, cu un regim de înălţime P + 3 etaje, racordat la toate utilităţile, cu lift interior, locuri de parcare la parter, iar fiecare apartament se predă la cheie, gata de mobilat şi utilat de către noii proprietari.

Locuinţele au finisaje complete şi le clasează în gama confortului de lux.

Apartamentele sunt contorizate individual, au încălzireasigurată prin centrale individuale în condensaţie, calorifere, uşi interioare din lemn masiv, complet echipat din punct de vedere al obiectelor sanitare şi sunt izolate termic.

Agenția Imobiliară JOHN & CO SRL Pitești, str. Armand Călinescu, nr. 9

tel: 0248214488-0348401290

fax: 0248214453

mobil: 0722603200

www.john-co.ro

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

SISEȘTI RESIDENCE

 

Un proiect premium, cu finisaje de lux și cu o lungă listă de facilități pentru viitorii proprietari se ridică chiar în această perioadă pentru cei atrași de ideea achiziționării unui apartament în Capitală!

SISEȘTI RESIDENCE este un complex conceput cu 2 corpuri de clădire localizat în zona cu cea mai mare dezvoltare imobiliară - sub aspectul construcțiilor rezidențiale de înaltă calitate - a Bucureștiului. Complexul cu o arhitectură modernă se ridică în partea de nord a Capitalei, într-o zonă care beneficiază de conexiuni excelente atât către centrul orașului, cât și către marile centre comerciale, noile artere de metrou sau aeroport.

 

Oferta imobiliară din Sisești Residence vizează 38 de apartamente, cu suprafețe generoase, a căror arhitectură îmbină utilul rezultat din valorificarea spațiilor cu plăcerea de a regăsi, de fapt, în viitoarea casă un stil de viață, asigurat de existența tuturor utilităților și a dotărilor, dar și de finisajele impresionante, din gama de lux. Complexul va fi deservit de 70 de locuri de parcare subterană.

 

Apartamentele urmează să fie livrate la cheie viitorilor proprietari cu termen de predare martie 2018.

PREŢURI ÎNCEPÂND DE LA 1.100 EURO/MP + TVA 5%.

Dezvoltator: Rom Construct Metal

Contact: Telefon: 0040728283679

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

The Norm Tower

 

Adoptă excelența în cotidian și descoperă toate avantajele apartamentelor The Norm care îmbină armonios eleganța și funcționalitatea, oferindu-ți micile detalii ce contează pentru stilul tău de viață!

De la finisajele interioare până la grădina privată de pe acoperiș, vei descoperi că The Norm îmbină pragmatismul cu excelența. Fiecare zi aici te va întâmpina cu numeroase AVANTAJE:

• parcare securizată

• lift cu acces la toate nivelurile

• încălzire centrală

• sistem complex de iluminat exterior

• interfon video la intrarea principală și multe altele care îți vor face viața mai ușoară.

Cu o atenție deosebită la detalii, fiecare spațiu din apartamentele The Norm este pus în valoare de finisajele de top ce definesc întreg ansamblul.

 

Livingul, spațios și luminos, oferă o priveliște formidabilă datorită ferestrelor „floor to ceiling”, glisante, care pot avea deschidere până la 6 m. Sistemul inovator de control al temperaturii integrează încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare.

Spațiul este menținut cald și confortabil datorită parchetului semimasiv din lemn de stejar, triplu stratificat. Parchetul ales aparține gamei de lux Volunta și oferă atât funcționalități favorabile, cât și un aspect deosebit.

Pereții sunt înfrumusețați prin tencuieli decorative și tapet de culoare arămie, marca Oxide, ce are proprietatea de a-și modifica nuanța în funcție de lumină.Proprietarii apartamentelor de la etajele 6, 7 și 8 vor avea acces direct în living cu ajutorul liftului.

Dormitorul, la fel ca și restul camerelor, a fost gândit ca un spațiu ce oferă maximul de luminozitate de care ai nevoie pentru a începe o zi bună. Acest avantaj este oferit de ferestrele „floor to ceiling”, dublate de placă ceramică Natucer Ivy și sistemul de iluminat ce include aplice și plafonieră, elemente ce completează perfect designul.

Aspectul elegant și modern al camerei este redat de parchetul semimasiv din lemn de stejar, triplu stratificat și pereții tapetați și zugrăviți în nuanțe impunătoare.

Bucătăria se diferențiază prin designul și finisajele deosebite. Pereții zugrăviți în culori armonioase, placați cu piatră naturală, parchetul semimasiv din lemn de stejar și blatul din piatră naturală sunt elemente ce îmbină ideal stilul modern și inovator cu pragmatismul. Ferestrele „floor to ceiling” și sistemul de iluminat integrat oferă încăperii luminozitate, iar sistemul inovator ce include încălzirea în pardoseală și răcirea prin ventilo-convectoare oferă temperatura ideală de care ai nevoie.

Băile apartamentelor The Norm sunt realizate conform ultimelor standarde și trenduri. Pardoseala din piatră naturală și ceramică oferă rezistență la umezeală, dar și un aspect unic și modern. Obiectele sanitare sunt atent selecționate, din ultimele colecții Villeroy & Boch.

 

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML