You are here: Home >PAMFLET Spitalul din Câmpulung are de pe ce şterge praful!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Spitalul din Câmpulung are de pe ce şterge praful!

E-mail Print PDF

Spitalul Municipal Câmpulung are tomograf nou, performant, care face investigaţii amănunţite, care deserveşte, care... Dar ce nu face tomograful ăsta?! Personal, şeful cel mare de la Consiliul Judeţean s-a deplasat să-i taie panglica şi să-i bage ştecherul în priză. Şi-a făcut selfie-uri cu el, a chemat toată secţia să se pozeze cu noua minune, a postat pozele pe Facebook, a scris cuvinte frumoase, a primit like-uri, iar cineva chiar a comentat admirativ... ,,Felicitări!”.

Singura problemă este că tomograful stă pe post de mobilier. Medicul specialist e în concediu, contract cu CAS încă nu există… Dar la Câmpulung există acum un tomograf, spre disperarea femeii de serviciu, care mai are pe mână încă un obiect de pe care va trebui să şteargă praful.

„De astăzi, la Spitalul Municipal Câmpulung, a fost pus în funcțiune noul computer tomograf, ce a fost amplasat în secţia Radiologie şi Imagistică Medicală. Echipamentul face parte din cea mai nouă generaţie de aparatură de acest tip. Costul de achiziţie al computerului tomograf, care a inclus şi accesorii, lucrări de amenajare a spaţiului, întocmirea documentaţiilor pentru avize şi autorizaţii şi echipament radioprotecţie, a fost de 929.000 lei fără TVA. Perioada de garanţie este de 24 de luni de la data instalării, furnizorul obligându-se să asigure o asistenţă postgaranţie de cel puţin 10 ani. Computerul tomograf asigură investigaţii paraclinice de înaltă performanţă într-un spectru larg de specialităţi medicale cum ar fi cele chirurgicale, obstetrică-ginecologie, oncologie, neurologie, boli interne şi altele.”, a scris Dan Manu, pe contul de Facebook.

Practic, din cele spuse de domnul preşedinte, tomograful a fost pus în funcţiune. După care a fost scos din priză, probabil, iar deasupra sa s-a aranjat, cu grijă, un mileu din macrame, peste care s-a pus un bibelou cu turturele. Aceeaşi grijă pentru obiecte o avea şi draga de mamaie, care punea lucrurile bune în casa mare şi nu te lăsa să te atingi de ele decât la zile mari şi sub strictă observaţie.

 

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML