You are here: Home > POLITIC În PSD Argeș, continuă joaca de-a baba-oarba cu funcțiile susținute de Mircea Drăghici
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

În PSD Argeș, continuă joaca de-a baba-oarba cu funcțiile susținute de Mircea Drăghici

E-mail Print PDF

Un nou conflict de opinii a zguduit recent relațiile și așa fragile din interiorul PSD Argeș, după ce - susțin mai multe surse din partid - deputatul Mircea Drăghici ar fi intenționat să susțină în noua formulă guvernamentală ocuparea unui post de ministru.

 

Omul avut în vedere de domnia sa era senatorul Gheorghe Marin, iar portofoliul era cel al Economiei. De această dată, susțin aceleași surse, președintele Valeca a reacționat prompt, refuzând orice abatere de la planul organizației, și anume acela de a susține vreo trei secretari de stat. Fie că Șerban Valeca a considerat zadarnică tentativa de a impune un ministru, fie că președintelui PSD i-a displăcut demersul deputatului din subordinea sa, cert este că propunerea lui Gheorghe Marin în Executiv nu a depășit stadiul de intenție.

 

Episodul face parte dintr-un serial mai lung și mai greu de înțeles în care, reamintim, organizația a început să reacționeze din ce în ce mai virulent împotriva demersurilor  pe care Mircea Drăghici le-ar face, susțin colegii, peste capul lor și departe de interesele generale. Episoadele precedente lăsate cu multe scântei, reproșuri și chiar avertismente au vizat schimbarea peste noapte a candidatului de la Valea Danului (unde, ulterior, PSD avea să ia o bătălie cruntă) și susținerea la conducerea Apelor Române a unui alt manager decât cel pentru care organizația făcuse cărțile. Ambele episoade, decontate la Mircea Drăghici, i-au atras acestuia numeroase acuzații din partea colegilor, acuzații formulate prin voci puternice din partid cum sunt cele ale lui Ion Georgescu (al doilea om din PSD Argeș), Cristian Gentea (președintele PSD Pitești) sau Ion Mânzână (vicrepeședinte CJ Argeș). Mai puțin vocal din fire, se pare că nici Șerban Valeca nu a gustat respectivele mișcări politice, tăind de această dată din fașă propunerea privind vânarea unui post de ministru.

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML