You are here: Home > STRILE SAPTAMANII Consiliul Județean a scos la concurs 7 posturi plătite regește
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Consiliul Județean a scos la concurs 7 posturi plătite regește

E-mail Print PDF

VREI SĂ FII MILIONAR?

 

Una dintre cele mai mari controverse ale începutului de an a fost iscată de creșterea salariilor angajaţilor care fac parte din aparatul propriu al Consiliului Judeţean. Așa se face că, de câteva luni, lefurile funcţionarilor din CJ pornesc de la aproximativ 30 de milioane de lei vechi și ajung chiar și la 148 de milioane. În aceste condiţii, anunţul administraţiei judeţene potrivit căruia va scoate la concurs 39 de posturi a creat o adevărată isterie.

Săptămâna trecută, s-a dat startul examenului pentru un prim lot de angajări la CJ. Iată care sunt posturile scoase la concurs, condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească și salariile pe care fericiţii câștigători le vor încasa după ce vor deveni angajaţi ai CJ.

 

Șef serviciu - salariu între 8.106 lei și 8.309 lei

 

Pentru postul de șef serviciu la Serviciul Monitorizare Lucrări Publice și Guvernanţă Corporativă din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Argeș se oferă un salariu cuprins între 8.106 lei și 8.309 lei. Cei interesaţi să ocupe această funcţie trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental – știinţe inginerești, să fie absolvent studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani. Ultima zi de primire a dosarelor pentru acest concurs este 28 iunie, proba scrisă urmând să se desfășoare pe 10 iulie, la ora 11, iar interviul va fi stabilit ulterior.

 

Consilier asistent - salariu între 2.904 și 3.485 lei

În cadrul aceluiași serviciu, se angajează, de asemenea, un consilier asistent, post remunerat, conform grilei de salarii a CJ, cu o leafă cuprinsă între 2.904 și 3.485 lei. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă -domeniul fundamental – știinţe economice și vechime în specialitatea studiilornecesare exercitării funcţiei publice de minim un an.

Și Direcţia Juridică Administraţie Publică Locală, Serviciul Legislativ – Transparenţă Decizională are nevoie de un consilier asistent, cu un salariu similar. Pentru acest job se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă – ramura de știinţe juridice sau știinţe administrative – specializarea administraţie publică și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum un an. Concursul pentru ocuparea ambelor funcţii de consilier asistent urmează să se desfășoare pe data de 10 iulie, ora 11 - proba scrisă, data interviului urmând să fi e, stabilită ulterior.

 

Consilier superior - salariu între 5.752 și 6.392 lei

Serviciul Monitorizare Lucrări Publice și Guvernanţă Corporativă are nevoie și de doi consilieri superiori, plătiţi foarte bine, cu salarii cuprinse între 5.752 și 6.392 lei. Pentru a putea emite pretenţii la unul din aceste posturi trebuie să aveţi studii universitare de licenţă absolvite eu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă – domeniul fundamental – știinţe inginerești și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 9 ani, examenul fiind stabilit pe data de 10 iulie, la ora 11, data interviului urmând să fie stabilită ulterior.

De asemenea, și Serviciul Administrare Patrimoniu și Devize – Direcţia Tehnică angajează un consilier superior clasa I, pentru care sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental știinţe inginerești și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 9 ani. Proba scrisă pentru acest post este programată pe 11 iulie, ora 11, interviul urmând să fie stabilit ulterior.

 

Consilier principal - salariu între 4.187 și 4.654 lei

Dacă doriţi să lucraţi în calitate de consilier la Serviciul Lucrări Publice Infrastructură și Investiţii – Direcţia Tehnică pe un salariu cuprins între 4.187 și 4.654 lei este necesar să aveţi studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental știinţe inginerești – ramura deștiinţă inginerie civilă, specializare – Căi ferate drumuri și poduri și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani. Proba scrisă se va desfășura pe data de 11 iulie la ora 11, data interviului urmând a fi stabilită ulterior.

 

Inspector principal - salariu între 4.187 și 4.654 lei

Serviciul Evidenţă Administrare Patrimoniu și Devize – Direcţia Tehnică - angajează un inspector clasa I, grad profesional principal, pentru care salariul variază între 4.187 și 4.654 lei. Doritorii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental știinţe inginerești și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani. Proba scrisă se va desfășura pe data de 11 iulie la ora 11, data interviului urmând a fi stabilită ulterior

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML