You are here: Home >PAMFLET Stresurile domnului Tăriceanu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Stresurile domnului Tăriceanu

E-mail Print PDF

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a reuşit să scârbească o întreagă breaslă (şi încă vreo zece-douăzeci pe lângă), după ce a declarat că profesorii nu merită majorări salariale, la cele patru ore de muncă zilnic, şi patru luni de vacanţă. Mai mult, pretenţia la spor de solicitare neuropsihică ar fi absolut aberantă, pentru că şi el a fost cadru didactic şi n-a avut niciun stres.

„Am văzut, de exemplu, la educaţie, spor de solicitare neuropsihică. Iertaţi-mă, am lucrat şi eu în învăţământ, programul nu e de opt ore pe zi, în învăţământul preuniversitar, dacă pui la cap toate vacanţele, ai patru luni de vacanţă pe an. Patru luni de vacanţă. Eu nu găsesc că sunt justificate unele din aceste majorări. Cred că, în final, legea salarizării este una foarte generoasă şi cred că îşi atinge obiectivele şi sper ca pe lângă salariile bine plătite să avem şi o creştere substanţială a calităţii serviciilor publice, fie că vorbim de sănătate, fie că vorbim de învăţământ. Acum pot şi cetăţenii, în mod logic şi natural, să emită pretenţii” - a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Imediat după aceste declaraţii, a urmat o ploaie de înjurături şi, pe alocuri, de flegme aruncate înspre politicianul care a avut curajul să spună un adevăr: dascălii, această pleavă a societăţii, ar trebui să facă ciocul mai mic, pentru că nu au cunoscut niciodată stresul demnitarului, mai ales al celui urmărit de DNA. Acesta a punctat care sunt stresurile sale majore, pentru ca societatea civilă să facă o justă comparaţie.

# Stresul că nu va mai apuca a şasea căsnicie.

# Stresul că Dragnea se va supăra pe el şi nu-l va mai lăsa să-l pupe-n fund.

# Stresul că-i va fi mărită leafa de la 1 iulie şi viitoarele neveste deja au început să se ridice cu pretenţii.

# Stresul că nepoţii săi ar putea ajunge pe mâna unor nesimţiţi de profesori, care muncesc patru ore şi au pretenţii la majorări salariale.

# Stresul că oricând va putea fi condamnat într-unul dintre dosarele în care este inculpat.

# Stresul că nu-şi va putea găsi o viitoare soţie mai tânără decât iubita lui Liviu Dragnea sau a lui Cristian Boureanu.

# Stresul că ar putea munci mai mult de trei zile la parlament.

# Stresul că, la cei 65 de ani, crema de noapte cu acid hialuronic nu-şi mai face efectul şi, uşor-uşor, a început să semene cu Viorel  Lis.

 

 

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML