You are here: Home > STRILE SAPTAMANII Un nou instrument pentru lupta împotriva bullyingului este acum disponibil!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Un nou instrument pentru lupta împotriva bullyingului este acum disponibil!

E-mail Print PDF

Lansarea aplicație mobile ComBuS

 

Aplicația Mobilă ComBuS - un instrument inovator împotriva bullyingului - este acum disponibilă și le va permite cadrelor didactice, părinților și elevilor să aibă acces „în mișcare” la îndrumare, consiliere și la resursele din setul de instrumente (Toolkit). Aplicația Mobilă ComBuS oferă informații și materiale de formare, dar și un ghid de sprijin de la egal la egal pentru elevi și părinți. Aplicația Mobilă ComBuS este compatibilă cu toate platformelemobile web.

Puteți găsi Aplicația Mobilă ComBuS aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=-cardet.combus Această aplicație mobilă este parte a Setului de instrumente (Toolkit-ului) ComBuS: o suită de instrucțiuni, resurse și activități menite să contribuie la creșterea nivelului de conștientizare asupra bullyingului din școli și la sprijinirea identificării, raportării și abordării problemei bullyingului în școlile primare șigimnaziale din Europa. Toolkitul include activități și resurse care vizează lideri școlari, cadre didactice, personal școlar, elevi și părinți. Toolkitul este disponibil pe site-ul ComBuS și funcționează ca „O singură oprire pentru cumpărături” („One Stop Shop”) pentru întreaga comunitate școlară în scopul de a obține sprijin și îndrumare pentru combaterea bullyingului în școli.

Pe baza rezultatelor unei detaliate analize de nevoi și a procesului de recenzare a literaturii, desfășurate în cadrul proiectului, acest Toolkit conține resurse debune practici care se adresează tuturor membrilor comunității școlare, incluzând modele de planuri de lecție pentru activități în clasă și activități extracurriculare, module mixte de învățare pentru lideri școlari, cadre didactice și părinți, ghid de la egal la egal pentru elevi și instrumente și grile de evaluare pentru cadrele didactice, pentru a evalua eficacitatea Toolkitului ComBuS în combaterea bullyingului în școli.

Despre proiectul „Combaterea bullyingului: un program pentru întreaga școală!” [ComBuS] ComBuS este un program pentru întreaga școală dezvoltat cu scopul de a oferi elevilor,cadrelor didactice, personalului școlar, echipelor manageriale din școli și părinților mijloacele necesare pentru combaterea bullyingului și crearea de comunități școlare sănătoase și sigure. Com-BuS este finanțat de Comisia Europeană prin Programul Justice.

Coordonat de CARDET, proiectul ComBuS este implementat în Europa cu sprijinul unei echipeformate din 6 organizații partenere din 5 state membre ale UE, respectiv: ITC (Spania), UPIT șiGIE (România), KMOP (Grecia), FORIUM (Italia) și Meath Partnership (Irlanda).

 

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PROIECT, VĂ RUGĂM SĂ VIZITAȚI PAGINILE:

www.combatbullying.eu

www.facebook.com/ComBuSproject

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML