You are here: Home > ANCHETA Maia Sisești E timpul să ai casa ta!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Maia Sisești E timpul să ai casa ta!

E-mail Print PDF

Apartamente noi de la dezvoltator în Sisești, pe șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, la doar 150 de metri de stația de metrou Străulești.

 

Maia - www.maiacasa.ro este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piața din România, cu o experiență de peste 20 de ani în construcția și dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidențiale. Spațiile propuse de noi sunt construcții solide, foarte încăpătoare și luminoase, cu o estetică rafinată și modernă, finisaje de cea mai bună calitate, cu un grad de confort ridicat.

Locațiile alese de noi au beneficiile de a fi în zone cu transport în comun, aproape de școli, magazine, centre medicale, centre comerciale.

Maia Sisești aduce pe piață un mix de 1, 2, 3 și 4 camere, a căror suprafață construită variază între 57 mp și 193 mp. Apartamentele dispun atât de balcoane, cât și de terase. Designul apartamentelor are la bază un concept modular de separare a spațiilor funcționale, cum ar fi bucătăria, crearea de spații fluide, armonioase, camerele fiind conectate prin holuri ample și maximizarea luminozității prin suprafețe vitrate generoase și atent poziționate.

Sunt prevăzute 47 de locuri de parcare subterane și 17 locuri de parcare la nivelul solului.

Imobilul dispune de facilitățile necesare dezvoltării unei vieți împlinite, zona beneficiind de acces la transportul în comun (stația autobuzului 205 se află la câțiva metri, în timp ce stația de metrou Străulești este la o distanță de aproximativ 150 m), dar și un acces facil către DN1 și Centura Bucureștiului.

 

Ansamblul rezidențial Maia Sisești este poziționat pe șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 268-270, Sector 1, București.

Acordăm atenție fiecărui detaliu pentru ca întreaga ta familie să se bucure de cel mai înalt standard de calitate.

Avem permanent grijă de confortul, siguranța și optimizarea spațiului în care vei locui.

Alegem cu atenție locația fiecărui ansamblu rezidențial, în zone ultracentrale, ideal conectate la mijloace de transport în comun și la facilitățile zonei (bănci, farmacii, școli, universități, grădinițe etc.).

Localizări puncte de interes Maia Sisești:

Stația de metrou Străulești

Școala Aletheea

Supermarket Mega Image

Hotel Phoenicia Comfort

Grădinita Rocket Kids

Baza Sportivă Pro Rapid

Baneasa Mall

 

Apartamente studio

suprafața utilă

36.5 - 45.95 m2

Cochete și discrete, studiourile dispun de spațiu multifuncțional și se adresează celor cu un stil de viață dinamic și cu obiceiuri mereu în schimbare.

 

APARTAMENTE 2 CAMERE

suprafața utilă

49.35-61.50 m2

Sunt concepute sa iti ofere acel plus de spatiu si libertate de miscare deoarece statia de metrou Straulesti este la doi pas


Apartamente 3 camere

suprafata utila

75.6 m2

Acest model de apartamente iti va reda maximul de confort.

 

Apartamente 4 camere

suprafata utila

110.1 - 111.4 m2

Apartamentul de 4 camere, avand o suprafata utila foarte mare, beneficiaza si de o extindere foarte bine proportionata a zonei de zi pe terasa.

 

Contact:

+40 726 37 37 37

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML