You are here: Home > REPORTAJ ACS Schumacher - şcoala care pregăteşte viitoarea generaţie de fotbalişti argeşeni
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

ACS Schumacher - şcoala care pregăteşte viitoarea generaţie de fotbalişti argeşeni

E-mail Print PDF

Oportunități sportive pentru copiii din judeţ

Renumitul antrenor Constantin Schumacher a pus, în urma cu 3 ani, bazele unei şcoli dedicate tinerelor talente fotbalistice, un club sportiv care oferă copiilor și tinerilor șansa de a se dezvolta din punct de vedere sportiv la cel mai înalt nivel. Fostul jucător al lui FC Argeş a reunit în cadrul clubului care îi poartă numele, ACS Schumacher, o echipă de profesionişti în sportul balonului rotund: „Antrenorii pe care îi avem sunt foști fotbaliști de succes, oameni serioși, calificați, dedicați și profesioniști, care îi ajută pe micii sportivi să evolueze pe toate planurile”, mărturiseşte fondatorul clubului, enumerând nume precum Vali Năstase, Marius Radu, Constantin Giurgia și Leonard Leo, antrenor calificat pentru portari.

Antrenament profesionist pentru toate vârstele

ACS Schumacher oferă tinerilor talentați la fotbal programe individualizate de pregătire, în funcție de categoriile de vârstă cu care lucrează, de la copii de 5-6 ani la grupe ce au în componenţă jucători de aproximativ 13 ani. Potrivit antrenorului Constantin Schumacher, la clubul pe care îl conduce copiii sunt ajutaţi, chiar şi la vârste fragede, să se dezvolte pe toate planurile, lucrându-se  pentru pregătirea fizică, dar și cu moralul și psihicul tinerilor jucători. „Copiii de 5-6 ani pe care îi antrenăm învață să fie interactivi, organizați, responsabili și bineînțeles pregătiți din punct de vedere sportiv. După cum bine știm, sportul dezvoltă personalitatea umană și îl înnobilează pe cel care îl practică, educându-l, iar noi încercăm să le oferim acest lucru tuturor copiilor care ne trec pragul”, ne- mărturisit fostul fotbalist.

În ceea ce privește costurile antrenamentelor unui copil în cadrul ACS Schumacher, părinții trebuie să știe ca acestea sunt de doar 120 de lei pe lună, indiferent de vârstă, sumă în schimbul căreia tinerele talente și pasionații de fotbal beneficiază de 3 antrenamente pe săptămâna (4 în cazul celor mai mari), şedinţe de pregătire care cuprind toate punctele de interes pentru dezvoltarea unui fotbalist, dar și de un meci în weekend.

Micii fotbalişti au primit echipamente noi

Recent, ACS Schumacher a primit o sponsorizare pentru achiziţionarea de echipament sportiv, motiv de bucurie pentru micii fotbalişti: „Îi mulțumesc cu acest prilej domnului Frâncu pentru susținerea oferită. Copiii sunt foarte încântați și promit că vor face tot ce pot pentru a fi demni de aceste premii”, ne-a mărturisit Constantin Schumacher, care ne-a vorbit, de asemenea, şi despre planurile sale de viitor în ceea ce priveşte şcoala de fotbal: „Îmi doresc să pot deschide o bază sportivă în curând, pentru a crea un nucleu al tinerilor fotbaliști chiar la noi în  Argeş, să fim un punct de reper pe harta fotbalului național, pentru că avem copii talentați, dar și oameni instruiți, capabili să valorifice aceste talente. Iar eu îmi doresc să le aduc și un suport psihologic, un medic specializat care să îi ajute în plan moral, la cel mai înalt nivel, așa cum facem noi în plan fizic”, a mai spus cunoscutul antrenor.

 

 

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML