You are here: Home Suplimentele ancheta Editii speciale GRATUIT - Catalogul „Cei mai puternici oameni ai Argeşului”
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

GRATUIT - Catalogul „Cei mai puternici oameni ai Argeşului”

E-mail Print PDF

În curând, o ediţie de colecţie marca Ancheta!

Un volum de excepţie oferit cititorilor săi de săptămânalul Ancheta, împreună cu ediţia din 31 octombrie 2016!

În fiecare an, aducem în faţa dumneavoastră elita economică, administrativă, instituţională şi politică a Argeşului, într-o ediţie de colecţie marca Ancheta. Catalogul „Cei mai puternici oameni ai Argeşului” reuneşte an de an cele mai reprezentative personalităţi din viaţa publică argeşeană - oameni de afaceri care, chiar şi în perioade de criză, nu numai că au rezistat pe piaţă, ba chiar şi-au consolidat businessurile, şefi ai unor instituţii cheie şi membri marcanţi ai sistemelor fundamentale din societatea argeşeană, politicieni care prin acţiunile lor influenţează evoluţia şi viaţa de zi cu zi judeţului.

Ediţia de lux din acest an a Catalogului „Cei mai puternici oameni ai Argeşului” oferă o radiografie a structurilor de putere ale judeţului la nivelul anului 2016,  permiţând cititorilor să descopere evoluţiile spectaculoase ale unor personalităţi din viaţa publică a judeţului, poveştile şi experienţele lor de viaţă determinante în construirea unei cariere de succes, precum şi declaraţii surprinzătoare şi pline de savoare ale unor oameni care dau ora exactă în economia, politica şi administraţia Argeşului.

Competiţie de foc pentru poziţia de „Cel mai puternic om din Argeş”

Personalităţile care au marcat sistemele publice şi economice ale judeţului în acest an intră în competiţia celor mai puternici oameni din Argeş! Ediţia de colecţie a săptămânalului Ancheta vă dezvăluie, luni, 31 octombrie, cine este cel mai puternic om din Argeş, dar şi cine ia „aurul” la categoria „Politică, administraţie şi instituţii” şi cine deţine locul I în ierarhia puterii în mediul economic al judeţului.

 

 

 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML