You are here: Home >PAMFLET Toamna vrajbei noastre, îmblânzită cu televizorul
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Toamna vrajbei noastre, îmblânzită cu televizorul

E-mail Print PDF

Nemulţumiţi de măsurile anunţate de către ministrul Justiţiei, dar şi de înverşunarea cu care guvernul s-a pus pe zdruncinat pilonii de pensie, românii au mai ieşit în stradă să mai ia aer, să-l mai plimbe pe Dragnea în uniformă de puşcăriaş, să-şi mai facă un selfie cu #Rezist...

De săptămâna asta, însă, nu se va mai auzi nici mussssscaaaa (sau, mă rog, vor ieşi doar cei plătiţi de Soros...). Şi anul acesta, televiziunile ne amorţesc creierele cu o suită întreagă de  reality show-uri: mâncare, talente, voce, matrimoniale, jocuri la care se pot câştiga sume fabuloase... Acum e momentul ca PSD să-şi facă toate mendrele, românul e concentrat pe dish-uri, Mihaela Rădulescu şi ce muieri în bătătură îşi trag nişte gospodari din România.

Mai mult, Marcel Toader face show de show, dăruindu-ne clipe memorabile de divertisment cu divorţul său. Încă nu s-au făcut publice fotografiile cu cuculeţul său, trimis doamnelor spre adorare, dar sugerez PSD ca în ziua aceea să treacă rapid noile modificări din justiţie, că toată lumea va sta cu ochii pe virtuţiile acestui Terente la pensie.

 

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML