You are here: Home
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Operaţiunea „Cheta cu mocheta” sau „Daţi un leu pentru preşul meu!”

E-mail Print PDF

La PNL este în plină desfăşurare operaţiunea „Cheta cu mocheta”. Fostul candidat la Primăria Moşoaia vrea să doteze o grădiniţă din localitate cu o mochetă nouă. A şi dat comandă: e din Gilău şi are model cu... oi, că aşa e trendul la ora asta (oaia care scufundă vaporul, oaia care reprezintă poporul, oaia care protestează la primărie, oaia din gura lui Daea...).

Preţul de achiziţie, fără plata curierului, este de 430, bani pe care domnul Alexandru Lucian Mihai nu şi-i permite, că e liberal, nu un pesedist corupt sau, mai rău, un bugetar! Ca să-şi amortizeze gestul umanitar, acesta a dat sfoară-n ţară pe Facebook, pentru a-i determina şi pe alţii să contribuie la mocheta de 20 de metri pătraţi. Iniţial se gândise să strângă bani de la oameni din comună, câte 0,5 lei de la fiecare, dar ar fi trebuit să meargă cu sorcova pe la vreo 860 de persoane. Apoi a ridicat miza la fabuloasa sumă de 20 de lei, pentru care ar fi nevoie de contribuţia a 21 de persoane.

Dacă va reuşi acest lucru, cu siguranţă că această operaţiune umanitară pe bază de mochetă va intra în istoria marilor fapte ale PNL, mai ales după eşecul înregistrat cu statuia Brătienilor, pentru care liberalii nu au reuşit să strângă bani nici pentru soclu.

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML