You are here: Home > REPORTAJ Unde să îţi duci prichindelul de Ziua Copilului
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

SAPTAMANALUL - ANCHETA

Unde să îţi duci prichindelul de Ziua Copilului

E-mail Print PDF

Săptămâna aceasta, sărbătorim Ziua Internațională a Copilului, prilej pentru toți adulții să-și amintească de copilărie și să se bucure împreună cu cei mici de ziua dedicată celei mai frumoase perioade a vieții. Pentru prima dată, anul acesta, 1 Iunie este zi liberă legală pentru toţi salariaţii şi, deoarece aceasta a picat joi, guvernul a dat liber bugetarilor şi vineri. Şi, cum luni, 5 iunie, este iarăşi liber de Rusalii, românii au parte de o minivacanţă, cu surprize atât pentru cei mari, cât mai ales pentru sărbătoriţii acestei săptămâni, copiii.

 

Dacă vreţi să le oferiţi copiilor momente de neuitat şi distracţie pe cinste şi nu v-aţi făcut încă programul, iată câteva idei de petrecere a acestui sfârşit de săptămână dedicat, în primul rând, celor mici, un weekend în care atât autorităţile publice, cât şi marile centre comerciale au pregătit evenimente care mai de care mai atractive.

 

Pentru cei mici, Primăria Pitești a pregătit un program variat de sărbătoare, pe parcursul zilei de 1 Iunie urmând să se desfăşoare, în Piaţa Primăriei, mai multe evenimente, după cum urmează:

- 10:00 - program artistic susţinut de copiii din cadrul Centrului Cultural Pitești

- 12:00 - concert Lidia Buble

- 17:00 - recitaluri ale micuților de la Palatul Copiilor

- 19:00 - piesa de teatru „Lădița fermecată”, susținută în aer liber.

Pe durata întregii zile, în Piaţa Primăriei, se vor amenaja mai multe ateliere de joacă unde cei mici au posibilitatea să își petreacă ziua lor într-un mod distractiv, dar și educativ. Atmosfera va fi completată cu personaje celebre din lumea copilăriei.

 

Şi la Costești, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Primăria organizează pentru micuții din oraș mai multe activităţi, printre care un concurs de desene pe asfalt, dar și spectacole de muzică ușoară, începând cu ora 16:00 şi până la miezul nopții.

 

Tot pe 1 Iunie, Primăria, Consiliul Local şi Casa de Cultură Bascov îi invită pe cei mici la un superspectacol cu şi pentru copii. Începând cu ora 17, joia aceasta urcă pe scenă copiii care activează la cursurile din cadrul Casei de Cultură din Bascov - de limbă engleză, canto muzică-ușoară, canto muzică-populară, dans popular, dans modern, balet, orgă, karate ashihara, pictură, karate sabaki și modeling -, vedetele spectacolului fiind Bibi şi Antonia Rizea. Intrarea este gratuită.

 

Până pe 5 iunie, le puteţi oferi copiilor dumneavoastră o după-amiază de neuitat, în compania artiştilor de circ. Circul Bonaccini vă aşteaptă în parcarea Jupiter City Shopping Center cu cele mai spectaculoase jonglerii, numere de magie, acrobaţii şi dresaj de animale.

 

De 1 Iunie, toți copiii sunt așteptați pentru o după-amiază plină de distracție și voie bună, în „Universul Piraților”, la Brico Depot Pitești Retail Park. Începând cu ora 16, pirații Jack și Hank le vor ţine companie celor mici timp de două ore şi le vor oferi concursuri, karaoke, jocuri amuzante, facepainting, recunoașterea personajului, prinderea fluturașilor, aruncarea cu cercuri, mingiile cu mâner, aruncarea la coș, înghețată și dulciuri.

 

Şi Vivo Mall vine în întâmpinarea micuților, organizând pentru aceștia pe 4 iunie, începând cu ora 16.00, un atelier al veseliei, în cadrul căruia copiii vor picta tablouri cu nisip colorat şi vor primi cadouri speciale. La final, sărbătoriţii vor avea parte de cel mai vesel și distractiv spectacol de teatru de păpuși, dar și de o paradă a pesonajelor din povești.

Comments

Name *
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Submit Comment
 
Banner

Dosarul Primarului

EDITIE SPECIALA

Banner
Banner
Banner
Banner

Ads on: Special HTML